Δύο μεγάλα δρομικά events θα διοργανωθούν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ), στο πλαίσιο των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου. Το «AthensCompanyRun» θα διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου (Σάββατο), με τη χορηγία του TheMallAthens, και θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μία των 5 χλμ. και μία των 10 χλμ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα αλλά και οι φίλοι του δρομικού κινήματος.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις πολλαπλών αγωνισμάτων που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα. Ανάμεσα στα άλλα αγωνίσματα είναι και οι δύο αγώνες δρόμου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε μία διεθνή διοργάνωση, με μία πανέμορφη διαδρομή, να περάσουν από τον «Τοίχο των Εθνών» και την «Στοά της Αγοράς», με τον εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, να νιώσουν την αξία τη δια βίου άθλησης και να ανταλλάξουν απόψεις με δρομείς από πολλές χώρες του εξωτερικού.

Τις ημέρες πριν από την έναρξη του αγώνα, οι δρομείς θα παραλάβουν το υλικό συμμετοχής αλλά και τα δώρα που προσφέρει το The Mall Athens σε όλους όσοι θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα πάρουν μετάλλιο τερματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2120002527.

Περισσότερες λεπτομέρειες: https://www.hocsh.org/sites/default/files/prokiryxi_athens_company_run.pdf?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=ATHENS+COMPANY+RUN

ΟfficialSponsor των δύο δρομικών αγωνισμάτων θα είναι το The Mall Athens.

(Δ.Τ.)

Κοινοποίηση: