Τα «καλά νέα» για τον χρηματοπιστωτικό κλάδο και την αγορά εργασίας που συσχετίζεται με αυτόν προέρχονται, αυτή την φορά, από την ελληνική τράπεζα η οποία ανοίγει νέα καταστήματα στην χώρα. Όπως αναφέρει η σχετική, επίσημη ενημέρωση:

Ακολουθώντας πιστά το στρατηγικό της πλάνο, η Optima bank προχωράει σταθερά με την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της, ανοίγοντας δύο νέα καταστήματα σε Αιγάλεω και Παγκράτι. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των νέων καταστημάτων εκφράζει απόλυτα την νέα φιλοσοφία που εισάγει η Optima bank για παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας. Μέσα από το καινοτόμο δίκτυο καταστημάτων της, συνδυάζει την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και τις προηγμένες εφαρμογές της τεχνολογίας στην υπηρεσία των πελατών.

Παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, η τράπεζα έχει τηρήσει τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που αφορούν το επενδυτικό της πλάνο φτάνοντας αισίως τα 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσε επιτυχώς την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 80.139.546 ευρώ. Μέχρι σήμερα η Optima bank έχει συγκεντρώσει καταθέσεις που ξεπερνούν τα 750.000.000 ευρώ, ενώ έχει στηρίξει την Ελληνική Οικονομία με εκταμιεύσεις δανείων που υπερβαίνουν τα 550.000.000 ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optima bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε:

«Ενάντια στις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που ζούμε, η Optimabank, υπερήφανη για τους ανθρώπους και τους συνεργάτες της, συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού και την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της. Στην Optima bankδεν ελπίζουμε απλώς σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, αλλά δουλεύουμε σκληρά για αυτό με συνέπεια και σχέδιο, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε όλη την απαραίτητη στήριξη στους ιδιώτες πελάτες μας και τις επιχειρήσεις για την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας.»

Σχετικά με την Optima bank

H Optima bank είναι το μοναδικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην Ελλάδα το οποίο εκτός από την πλήρη τραπεζική άδειά που κατέχει, είναι ταυτόχρονα και ένα από τα κορυφαία μέλη του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η νέα τράπεζα δημιουργήθηκε στις 31 Ιουλίου 2019, μετά από τη μεταβίβαση των μετοχών της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος και την ένταξή της στον Όμιλο “Βαρδινογιάννη”, έναν ισχυρό Όμιλο με ηγετική θέση στην ελληνική οικονομία και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ακολουθώντας μια διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία, η Optima bank μετασχηματίζεται σε μια σύγχρονη εμπορική τράπεζα. Οι πελάτες της Optima bank, μέσα από το μοντέλο προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, μπορούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών τους σε όλους τους τομείς της τραπεζικής και επενδυτικής δραστηριότητας.

Κοινοποίηση: