Όταν οι άνθρωποι που δημιουργούν και κατέχουν τον πλούτο δείχνουν ευαισθησία στα προβλήματα του μέσου πολίτη και των κοινωνιών, σε δύσκολες εποχές όπως η σημερινή, τότε πραγματικά υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Μια ακόμα σημαντική δωρεά ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες…

Όπως ανέφερε η επίσημη ενημέρωση: Με συνέπεια στο υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και επιθυμώντας να συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, η Οικογένεια του Νικόλα Σ. Λαιμού προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά εξειδικευμένου τεχνικού εξοπλισμού, προκειμένου να συνδράμει στην ασφαλή και αποτελεσματική υλοποίηση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να καταγραφούν οι άμεσες ανάγκες σε προμήθεια εξοπλισμού και υλικών αναγκαίων για την άμεση και επιτυχή έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού και να οριστούν οι σχετικές προδιαγραφές, η οικογένεια του Νικόλα Σ. Λαιμού προμηθεύτηκε και παρέδωσε για άμεση χρήση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τους απαραίτητους  αριθμούς* κρίσιμων εφεδρικών συστημάτων ψύξης CO2, καταγραφέων θερμοκρασίας και ειδικών κιβωτίων isobox, που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή αποθήκευση των εμβολίων στους ειδικούς καταψύκτες και τη μεταφορά τους στα 1018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η Οικογένεια Νικόλα Σ. Λαιμού, με τη μακρά παράδοση και την ηγετική παρουσία της στον διεθνή χώρο της ποντοπόρου Ναυτιλίας, θα συνεχίσει να είναι παρούσα στο πεδίο της κοινωνικής ευθύνης αλλά και της έμπρακτης ανταπόκρισης σε έκτακτες καταστάσεις για την πατρίδα μας υποστηρίζοντας σθεναρά ότι όλοι μαζί και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

*Αναλυτικά η δωρεά περιλαμβάνει:

  • 14 εφεδρικά συστήματα ψύξης CO2
  • 11 καταγραφείς θερμοκρασίας (temperature dataloggers) για τους καταψύκτες αποθήκευσης των εμβολίων
  • 3700 ειδικά κιβώτια isobox για τη μεταφορά των εμβολίων
  • 1400 καταγραφείς θερμοκρασίας (temperature dataloggers) για τα ειδικά κιβώτια isobox

 

Κοινοποίηση: