Μάσκες, αντισηπτικά, θερμομετρητές … μπήκαν για τα καλά στην ζωή μας τους τελευταίους 6 μήνες και -χωρίς υπερβολή- ο COVID-19 δημιούργησε, αναπόφευκτα, την δική του αγορά. Τον δικό του κλάδο. Οι επιχειρήσεις (βιομηχανίες, κυρίως – κάποιες εκ των οποίων ιδιαίτερα σημαντικές για την ελληνική οικονομία σε «βάθος» πολλών δεκαετιών) ακολουθώντας τις εξελίξεις, προσάρμοσαν μέρος της παραγωγής στους στις υγειονομικές ανάγκες της εποχής – και δεν γινόταν αλλιώς. Τελευταίο προϊόν, το ALUMIL Smart Gate, μια καινοτόμος μέθοδος θερμομέτρησης από την Alumil.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου της μεγάλης ελληνικής βιομηχανίας αναφέρει:

«Σε μια εποχή που η πανδημία του νέου κορωνοϊού αλλάζει τα δεδομένα παγκοσμίως, η ALUMIL θέτει ως προτεραιότητα την υγεία των πολιτών και συνεχίζει να τους στηρίζει, θέτοντας στη διάθεση τους το πρωτοποριακό σύστημα ALUMIL Smart Gate.

Πρόκειται για μια καινοτόμο συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης ακριβείας, που συμβάλλει στην ασφαλή και συνεχή διέλευση εισερχόμενων και εξερχόμενων ατόμων σε χώρους συνάθροισης.

Το ALUMIL Smart Gate είναι ιδανικό για χώρους που φιλοξενούν αυξημένo αριθμό ατόμων, καθώς ευνοεί την ανεμπόδιστη είσοδο και έξοδό τους, μετρώντας τη θερμοκρασία τους με υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα. Μάλιστα, το σύστημα δεν εκπέμπει ακτινοβολία αφού λαμβάνει παθητικά την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα, χωρίς σωματική επαφή.

Επιπλέον, το ALUMIL Smart Gate παρέχει τη δυνατότητα καταμέτρησης του συνόλου των ατόμων που εισέρχονται ή εξέρχονται από το χώρο ώστε να διατηρείται το προβλεπόμενο όριο ενώ η λειτουργία του υπόκειται στις σύγχρονες διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), καθώς δεν καταγράφει προσωπικές πληροφορίες.

Το ALUMIL Smart Gate είναι ο έξυπνος σύμμαχός μας στον αγώνα για τη διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας του τρόπου ζωής μας.»

 

 

Κοινοποίηση: