Η «ψήφος εμπιστοσύνης» των ιδιωτών επενδυτών στο mega project του Ελληνικού  -του μεγαλύτερου στο είδος του, σε διεθνές επίπεδο- επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά.

Το TheObjective.gr έχει αναφερθεί εκτενώς στην επένδυση των 8 δισ. ευρώ και την σημασία της για την ελληνική οικονομία και την χώρα.

Η υλοποίηση του μεγαλόπνοου έργου άρχισε και στην Lamda Development μιλούν –σε σχετικό δελτίο- για μια «Εντυπωσιακή υπερκάλυψη με τεράστια συμμετοχή των Ελλήνων ιδιωτών», όσο αφορά την κάλυψη του Ομολογιακού Δανείου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, ο Οδυσσέας Αθανασίου, δήλωσε σε συνέχεια της ανακοίνωσης η οποία προηγήθηκε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, όχι μόνο για τη σημαντική υπερκάλυψη του Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους €320 εκ., αλλά ακόμα περισσότερο για το ότι επετεύχθη μία από τις μεγαλύτερες ιστορικά συμμετοχές ιδιωτών επενδυτών σε Ελληνικό Ομόλογο.

Η έκδοση αυτή έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες Έλληνες να συμμετέχουν στο έργο του Ελληνικού, το μοναδικό αυτό έργο εθνικής σημασίας, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την Ελλάδα στα επόμενα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επενδυτές για την εμπιστοσύνη τους στην Εταιρεία μας, που μόλις λίγους μήνες πριν εκφράστηκε και με την συμμετοχή τους στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους €650 εκατ.

Το έργο του Ελληνικού γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τι έχει γράψει το TheObjective.gr για το Ελληνικό:

Η «μεταμόρφωση» του Ελληνικού, μια επένδυση 8 δισ. ευρώ -Ποια άλλα projects θα «αλλάξουν» την Αθήνα

 

Κοινοποίηση: