Αν και εξακολουθεί να έχει οικειοθελώς δεμένα τα κρουαζιερόπλοια της, λόγω των αντικειμενικών προβλημάτων που εξακολουθεί να προκαλεί στον κλάδο η πανδημία, η Celestyal Cruises προχώρησε αυτή την εποχή σε μια σημαντική επένδυση.

Η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, πρόσθεσε στον στόλο της το κρουαζιερόπλοιο «Costa NeoRomantica», της εταιρείας Costa Cruises και περιμένει το restart της τους προσεχείς μήνες για να καλύψει το χαμένο έδαφος…

To εντυπωσιακό πλοίο ναυπηγήθηκε το 1993 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2012. Είναι χωρητικότητας 1.800 επιβατών, διαθέτει 789 καμπίνες, 132 εκ των οποίων με μπαλκόνια,  χώρους εστίασης και διασκέδασης, μπαρ και σαλόνια, δύο πισίνες, γυμναστήριο και ευρύχωρο σπα με πανοραμική θέα.

Υπενθυμίζεται, ότι τα δρομολόγια της Celestyal Cruises, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα αφορούν το 2021 και 2022…

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης, σχολίασε:

«Παρόλη την προσωρινή, εθελοντική παύση των δραστηριοτήτων μας εξαιτίας της Covid-19, συνεχίζουμε δυναμικά να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να προχωρούμε σταθερά προς την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και την αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρουμε, μέσω των επενδύσεων. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος για την προσθήκη αυτού του μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιου στο στόλο μας, καθώς ταιριάζει απόλυτα με το επιχειρηματικό μας μοντέλο, ιδιαίτερα μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του το 2012.

Είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί πολύ δημοφιλής επιλογή για τους πολύτιμους επιβάτες μας και θα μας επιτρέψει σε βάθος χρόνου να συνεχίσουμε να παρέχουμε πραγματικά μοναδικές εμπειρίες.»

Που οφείλεται η απόφαση σοκ της Celestyal Cruises – «Παγώνει» τις κρουαζιέρες ως τον Μάρτιο, παρά την αρχική αισιοδοξία για restart το καλοκαίρι!

Κοινοποίηση: